Applicatie

Applicatie: Werken op hoogte
Omschrijving:

Dit is de 'Werken op hoogte'-vragenlijst.

Onze samenleving draait om mensen, ook in uw grafimedia bedrijf met zijn hoogwaardige technologie. Medewerkers produceren of verlenen diensten en om aan de toenemende eisen te kunnen voldoen, is het noodzakelijk dat ze gemotiveerd en bekwaam zijn. De medewerkers worden zelfs nog belangrijker als de complexiteit van het productieproces toeneemt of de relatie met de klant belangrijker wordt.

Deze vragenlijst geeft u inzicht in belangrijke zaken waarvan u op de hoogte dient te zijn als u te maken heeft met werken op hoogte binnen uw onderneming.

 

Kosten: 0
 

Voorwaarden

Applicaties zijn (korte)  vragenlijsten of tools die kunnen worden toegepast bij de diagnose van vraagstukken op diverse gebieden binnen uw organisatie. De tools geven altijd een rapportage met , indien van toepassing, verbetervoorstellen of tips.

U mag deze applicatie gebruiken binnen uw eigen onderneming. Indien u bent ingelogd blijft de informatie welke u heeft ingevuld met de resultaten bewaard. U kunt dan later deze informatie altijd raadplegen.

 U bent niet ingelogd: dit is voor gebruik noodzakelijk.